ANTALYA / GAZİPAŞA - Karalar Hüseyinli İlkokulu

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür.. Engelin sadece fiziksel değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal alanlarda da kendini gösteren bir olgu olduğu bilinciyle, toplum olarak daha anlayışlı ve kucaklayıcı adımlar atmamız gerekmektedir.Unutmayalım ki asıl engel zihinlere ve kalplere vurulan engellerdir..Bu özel gün vesilesiyle, eğitimden iş yaşamına, altyapıdan toplumsal farkındalığa kadar pek çok alanda özel çocuklarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak adımları atmalıyız.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm özel öğrencilerimize aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı bir yaşam temenni ediyoruz.

Farkındayım; Eğitim bir haktır ,her engeli aşar.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ #özelimözeliz      BEN ÖZELİM; EN ÖZELİM!

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Çalışmaları kapsamında okulumuz Karalar Hüseyinli İlkokulu'nda velilere ve öğrencilere yönelik seminerler düzenlenmektedir. Çalışmaları gönüllü olarak öğretmenimiz Ebru Kaymak yürütmektedir.

Planlamanın ilk çalışması olan velilere yönelik Çocuk Gelişimi ve Çocuk ile İletişim Semineri 25-27 Ekim 2021 tarihinde yapılmıştır.