T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / GAZİPAŞA - Karalar Hüseyinli İlkokulu

Karalar Hüseyinli İlkokulu

Telefon
02425721188
Belgegeçer
https//instagram.com/karalarhuseyinliilkokulu.7utmmediumcopylink
WEB
https://karalarhseyinliilkokulu.meb.k12.tr
Adres
KARALAR MAH. HÜSEYİNLİ/5 SK. KARALAR HÜSEYINLI ILKOKUL BLOK NO: 2 GAZİPAŞA / ANTALYA
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlarve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda gelişen teknoloji yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın İSTİYORUZ...
Misyon
Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda: çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, bilimsel düşünebilen, araştırmacı, üretken, toplum ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan sağlam karakterli bireyler yetiştirmektir. Biz inanıyoruz ki, öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Biz inanıyoruz ki; öğrencilerimiz iletişim kurabilen, teknolojiyi kullanabilen, bilgiyi paylaşan, araştırmacı ve üretken bireyler olacaktır. Biz inanıyoruz ki; öğrencilerimiz problem çözme becerisi kazanmış, kendisine ve başkalarına değer veren, sanata, insanlığa sahip çıkan, bireyler olacaktır. Biz inanıyoruz ki; hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Farkındayız ki; biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Başarılar
2007 yılında
Öğretmen :13
Öğrenci :152
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :1346
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün öğretim yapılmaktadır.
Saatler
Ders başlangıç saati 08.40 ve ders bitiş saati 14.45´dır.
Isınma
Okulumuzun hem elektrikli soba hem de klimalı sınıflarımızla ısınmaktadır.
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köye ulaşım kişisel araçlarla ya da köy minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Karalar, Antalya ilinin Gazipaşa ilçesine bağlı bir köydür.Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım,turizm ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde,2 adet ilkokul,1 ortaokul vardır.İlçe çapında spor alanında oldukça başarılı bir görüntü çizmişler 2007 yılında Türkiye 3´üncüsü dahi çıkarma başarısını göstermiştir.Köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Antalya iline 172 km, Gazipaşa ilçesine 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır